Volledig scherm
© Thinkstock

Eerste keer Kunstcafé in Waalwijk

WAALWIJK – In het Kunstencentrum aan de Irenestraat 3 in Waalwijk wordt op donderdag 24 november het Kunstcafé gehouden.

Het Kunstcafé is een nieuw initiatief waarbij om de zes weken een luchtige, leerzame en gezellige avond wordt gehouden die in het teken staat van beeldende kunst. Bij elke editie is er een andere activiteit om aan deel te nemen. Bij het eerste Kunstcafé wordt geëtst onder begeleiding van beeldend kunstenaar Jorg van Broekhoeven.

Vanaf 19.30 uur zijn geïnteresseerden welkom. De avond duurt tot 22.30 uur en omdat het de eerste keer Kunstcafé is, is de toegang op 24 november gratis.

  1. Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    WAALWIJK - Een puinhoop, een vuilnisbelt zelfs. Het Savornin Lohmanpark en de Goeman Borgesiusstraat bij het Laageinde in Waalwijk verdienen volgens twee buurtbewoners bepaald geen schoonheidsprijs. Ze menen zelfs dat de gemeente onmiddellijk moet ingrijpen. Deels krijgen ze hun zin: burgemeester Nol Kleijngeld gaat polsen bij het Openbaar Ministerie of er camera’s opgehangen kunnen worden. Maar beloven kan hij niks.

Waalwijk, Heusden e.o.