Volledig scherm
© Thinkstock

SGP Waalwijk bezorgd over wiet in boerenschuur

WAALWIJK - Drugscriminelen hebben hun zinnen gezet op boerenstallen en -schuren in Midden-Brabant. Dat nieuws heeft bij de SGP in Waalwijk geleid tot ongerustheid.

Boeren worden door drugscriminelen benaderd met de vraag of zij een stal of schuur willen verhuren. In Drunen is dat al voorgekomen. De SGP veronderstelt dat ook in de gemeente Waalwijk criminelen bij boeren hebben aangeklopt.

Raadslid Richard Tiemstra heeft de kwestie aan de orde gesteld in schriftelijke vragen aan het college. Hij wil onder meer weten of B en W bereid zijn een actieplan op te stellen ter bescherming van boeren die te maken krijgen met drugscriminelen.

  1. Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    WAALWIJK - Een puinhoop, een vuilnisbelt zelfs. Het Savornin Lohmanpark en de Goeman Borgesiusstraat bij het Laageinde in Waalwijk verdienen volgens twee buurtbewoners bepaald geen schoonheidsprijs. Ze menen zelfs dat de gemeente onmiddellijk moet ingrijpen. Deels krijgen ze hun zin: burgemeester Nol Kleijngeld gaat polsen bij het Openbaar Ministerie of er camera’s opgehangen kunnen worden. Maar beloven kan hij niks.

Waalwijk, Heusden e.o.