Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Veel reacties op campagne Rent a Cop politieteam Langstraat

WAALWIJK - Het team van de politie Langstraat heeft tientallen reacties gekregen op de oproep om bewoners van het gebied te laten bepalen waar agenten extra aandacht voor moeten hebben.

Onder de noemer Rent a Cop zet de politie donderdag 6 oktober in de gemeente Waalwijk extra agenten in. Zij richten zich tijdens de late dienst vanaf 14.00 uur op een van de aandachtspunten die via de Facebookpagina van het team zijn aangedragen.

De suggesties gaan hoofdzakelijk over verkeersoverlast. Volgens de politie was de actie eigenlijk breder opgezet. Later krijgt Rent a Cop een vervolg in de gemeenten Loon op Zand, Gilze en Rijen en Dongen.

  1. Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    Waalwijkers willen camera's tegen viezigheid: 'Het lijkt soms een vuilnisbelt'

    WAALWIJK - Een puinhoop, een vuilnisbelt zelfs. Het Savornin Lohmanpark en de Goeman Borgesiusstraat bij het Laageinde in Waalwijk verdienen volgens twee buurtbewoners bepaald geen schoonheidsprijs. Ze menen zelfs dat de gemeente onmiddellijk moet ingrijpen. Deels krijgen ze hun zin: burgemeester Nol Kleijngeld gaat polsen bij het Openbaar Ministerie of er camera’s opgehangen kunnen worden. Maar beloven kan hij niks.

Waalwijk, Heusden e.o.