Volledig scherm
Erik Quekel, spits van TOP Oss foto Ad van Hasselt

Quekel gaat schoonpa Van Hintum nog wel plagen

TILBURG/OSS - Erik Quekel, spits van Helmond Sport, kreeg voor de uitwedstrijd van zijn ploeg bij Willem II van zijn schoonvader en Willem II's technisch directeur Marc van Hintum te horen dat de Helmonders geen schijn van kans zouden maken.

Het pakte anders uit. Helmond Sport ging met opgeheven hoofd en een punt huiswaarts, Erik Quekel tekende voor alledrie de Helmondse doelpunten in het duel dat in 3-3 eindigde. "Ik heb Marc na afloop maar heel even gesproken", aldus Quekel, "en ik heb hem er nog niet mee geplaagd. Maar dat komt nog wel."

Lees meer in het Brabants Dagblad van woensdag.

  1. Erwin van de Looi redelijk tevreden met competitie-opening

    Erwin van de Looi redelijk tevreden met com­pe­ti­tie-ope­ning

    TILBURG - Erwin van de Looi, de trainer van Willem II, is redelijk tevreden met de eerste reeks wedstrijden van de Tilburgse club in het nieuwe seizoen. ,,Ik heb een fake-programma gezien op internet, met voor ons meteen toppers thuis tegen Ajax en PSV en een wedstrijd op kunstgras. Dan is dat echte schema heel wat beter", doelt hij op de thuiswedstrijd tegen Excelsior en de daarop volgende uitwedstrijden tegen Vitesse en Feyenoord aan het begin van de competitie.