Volledig scherm
Terell Ondaan was weer de beste speler bij Willem II. © ProShots

Willem II niet verder met Terell Ondaan

TILBURG - Willem II heeft woensdag afscheid genomen van acht spelers. De meest verrassende naam is Terell Ondaan. De rappe buitenspeler stond een groot deel van het afgelopen seizoen geblesseerd aan de kant.

Ook Frank van der Struijk, Robert Braber, Nick van der Velden, Nicky Kuiper en Lesly de Sa, Adam Nemec en Rochdi Achenteh hoeven niet langer op contractverlenging te rekenen. Willem II gaat nog met Robbie Haemhouts, David Meul en Anouar Kali in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Doorlopende contracten

Kostas Lamprou, Dico Koppers, Guus Joppen, Jordens Peters, Dries Wuytens, Freek Heerkens, Funso Ojo, Erik Falkenburg, Bruno Andrade, Bartholomew Ogbeche en Asumah Abubakar hebben nog een doorlopend contract. De verhuurde spelers Jordy Vleugels (FC Dordrecht) en Mattijs Branderhorst (MVV) sluiten in de voorbereiding op het nieuwe seizoen weer aan bij Willem II.

  1. Erwin van de Looi redelijk tevreden met competitie-opening

    Erwin van de Looi redelijk tevreden met com­pe­ti­tie-ope­ning

    TILBURG - Erwin van de Looi, de trainer van Willem II, is redelijk tevreden met de eerste reeks wedstrijden van de Tilburgse club in het nieuwe seizoen. ,,Ik heb een fake-programma gezien op internet, met voor ons meteen toppers thuis tegen Ajax en PSV en een wedstrijd op kunstgras. Dan is dat echte schema heel wat beter", doelt hij op de thuiswedstrijd tegen Excelsior en de daarop volgende uitwedstrijden tegen Vitesse en Feyenoord aan het begin van de competitie.