Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Carlo ter Ellen DPG Media

Verwarde man dringt woning binnen in Tilburg, denkt dat hij er zelf woont

TILBURG - Een bewoner van de Hoefstraat in Tilburg kreeg vrijdagavond te maken met een verwarde inbreker: de indringer beweerde namelijk dat het zijn eigen woning was en dat hij er zelf woonde.

 1. Dodelijke schietpartij maakt einde aan droom van rapper Boechi uit Tilburg: ‘Hij had nog zoveel voor zich’
  PREMIUM
  Met video

  Dodelijke schietpar­tij maakt einde aan droom van rapper Boechi uit Tilburg: ‘Hij had nog zoveel voor zich’

  TILBURG - Honderden mensen namen deze week op grootse wijze afscheid van Boechi. De Tilburgse muzikant was geliefd binnen zowel de Antilliaanse gemeenschap als de hiphopscene. Als rapper timmerde hij hard aan de weg en scoorde hij een aantal bescheiden hits. De jonge vader stond voor volle zalen en was vastberaden het te gaan maken. Een dodelijke schietpartij maakte twee weken geleden een einde aan die droom. Boechi werd dertig jaar oud.
 2. Hoofdrolspelers ‘zeer groot crimineel netwerk’ op Nationale Opsporingslijst: duo gaf opdracht schietpartijen Tilburg en Waalwijk

  Hoofdrol­spe­lers ‘zeer groot crimineel netwerk’ op Nationale Opsporings­lijst: duo gaf opdracht schietpar­tij­en Tilburg en Waalwijk

  TILBURG/WAALWIJK - Twee kopstukken van een zeer omvangrijke criminele organisatie zijn dinsdagavond op de Nationale Opsporingslijst gezet. Het gaat om Mohammed Najib Kajdouh (46) en Fahd el Kandoussi (38). Ze worden ervan verdacht miljoenen te hebben verdiend met de import van coke en vele ernstige geweldsincidenten zoals ontvoeringen en beschietingen. Die vonden onder meer plaats in Tilburg en Waalwijk.