Volledig scherm
Betsy (tweede van links) en Piet van Drunen, omarmd door burgemeester Fons Naterop. © Gemeente Aalburg

Aalburgs waarderingsteken voor vrijwilligers Piet en Betsy van Drunen

MEEUWEN - Piet en Betsy van Drunen uit Meeuwen hebben het  waarderingsteken van de gemeente Aalburg gekregen. De onderscheiding is bedoeld voor vrijwilligers die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor de Aalburgse samenleving. 

Ze kregen het waarderingsteken van burgemeester Fons Naterop. Het echtpaar Van Drunen runde van 1967 de Slagerij in Meeuwen als ontmoetingsplek voor mensen uit Meeuwen, Drongelen, Dussen, Eethen en Babyloniënbroek. Met name voor jongeren wisten ze volgens Naterop een fijne plek te creëren.

Ouderling en organist

Ook waren ze jarenlang actief voor de gereformeerde kerk van Meeuwen, Betsy als ouderling en pastoraal werker en Piet als kerkorganist.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.