Volledig scherm
de foto's van Joep van den Ouweland speler van Achilles Veen. © Teus Admiraal

Achilles Veen geeft in één minuut alles weg tegen SteDoCo (3-1 verlies)

HOORNAAR - Achilles Veen heeft zaterdag in de hoofdklasse A met 3-1 verloren van SteDoCo. SteDoCo nam in de zevende minuut de leiding (1-0). Maar Sen Aerts zorgde na twintig minuten voor de gelijkmaker (1-1). Tot aan de zestigste minuut bleef het duel in evenwicht. Maar in één minuut tijd vergaloppeerde Achilles zich. De thuisclub profiteerde tweemaal van een onachtzaamheid en tilde de score naar 3-1.

,,We hebben deze wedstrijd in één minuut tijd verloren. Twee goals weggegeven. Twee keer kwamen we te laat toen SteDoCo aan de rechterkant doorkwam”, aldus een teleurgestelde Achilles Veen-trainer Clemens Bastiaansen direct na afloop. “En toen gingen de kopjes naar beneden. Nog wel een extra spits ingebracht maar het mocht allemaal niet meer baten. Alleen nog een goede kans voor Flavio Andjole. Helaas.”

Door het verlies beleeft Achilles Veen, na de 1-1 vorige week tegen Argon, een ‘valse competitiestart’. Achilles kon in de defensie voor het eerst beschikken over de ‘internationaal vrijgegeven’ Maarten Boddaert en Adreano van den Driest. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Waalwijk, Heusden e.o.