Volledig scherm
De auto is volledig uitgebrand © Anja van Beek

Auto ontploft in Wijk en Aalburg, man zwaargewond

UPDATEWIJK EN AALBURG – Een auto is donderdagochtend op de Bosseweg in Wijk en Aalburg in brand gevlogen. Daarbij is een man zwaargewond geraakt. Volgens meldingen van de brandweer is er ook een ontploffing geweest. ,,Er zijn op dit moment geen aanwijzingen voor een misdrijf", laat de politie weten. 

Het slachtoffer werd in een brandende auto aangetroffen. De hulpdiensten waren massaal aanwezig om hulp te verlenen. Er stonden meerdere politiewagens, brandweerwagens en ambulances klaar op de Bosseweg.

Trauma-team

Verder landde er in de directe omgeving een traumahelikopter om hulp te verlenen. Personeel van het trauma-team ontfermde zich al gauw over het slachtoffer.

Intussen is de man in de ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht. Volgens omstanders is hij er slecht aan toe.

Midden op de weg

Waardoor het voertuig in brand is gevlogen, moet onderzoek uitwijzen. De auto, die volledig is uitgebrand, stond midden op een weg en is inmiddels afgevoerd.

Er zijn geen aanwijzingen dat er een tweede voertuig bij betrokken is geweest. De politie gaat uit van een zelfmoordpoging.

Volledig scherm
Hulpdiensten aanwezig voor autobrand in Wijk en Aalburg © Anja van Beek
BD nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!