Volledig scherm
Basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg. © patrick guitjens

Bonnen voor foutparkeerders bij basisschool De Hoeksteen Wijk en Aalburg

WIJK EN AALBURG - De politie heeft dinsdag vier bekeuringen uitgedeeld bij een controle van verkeer bij basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg. ,,In het belang van de veiligheid van de kinderen", melden de wijkagenten Aalburg op Twitter.

Agenten en een boa van de gemeente letten speciaal op hinderlijk parkeren en gevaarlijk vervoer van kinderen. 

Verkeershinder rond de school aan de Kerkverreweide is al langer een probleem. In 2016 werd al eenrichtingsverkeer ingevoerd en afgelopen najaar werden er bij de school extra parkeerplaatsen aangelegd. 

Bij het begin van dit schooljaar waarschuwde de politie van team Dongemond al dat ouders die foutparkeren bij scholen op een prent van 90 euro kunnen rekenen als ze betrapt worden.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.