Volledig scherm
De kerk in Waardhuizen die geschiedenis gaat schrijven voor de ChristenUnie. © gratis

ChristenUnie richt in Waardhuizen afdeling Altena op

WAARDHUIZEN - Het dorpje Waardhuizen wordt voor de ChristenUnie van historische betekenis voor de partij. Op 11 januari komt daar een einde aan de afdelingen Woudrichem, Aalburg en Werkendam. En de afdeling Altena zal er het licht zien.

Dat gebeurt vanaf 20.00 uur in het gebouw van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. De bijeenkomst is het startsein voor de vorming van een nieuw bestuur. De bedoeling is dat er in maart een lijst ligt met kandidaten voor de nieuwe gemeenteraad van Altena.

Op Twitter heeft de ChristenUnie leden opgeroepen om mee te dingen naar een plek op de kandidatenlijst. Volgens de Werkendamse fractievoorzitter Hermen Vreugdenhil betekent dat niet dat er te weinig mensen zijn. ,,We zijn, net als alle partijen, altijd op zoek naar frisse talenten."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.