Volledig scherm
De brandweer kon het vuur snel blussen. © Joost Korporaal/FPMB

Dashboard vliegt in brand onder het rijden, automobilist komt met de schrik vrij

WIJK EN AALBURG - Een automobilist is zich woensdagavond ongetwijfeld kapot geschrokken toen de middenconsole van zijn auto onder het rijden in brand vloog. De man kon de auto op tijd aan de kant van de weg zetten.

Iets voor 23.00 uur reed de auto op de Eilandsebrug bij Wijk en Aalburg. De bestuurder merkte dat iets niet in orde was met zijn auto. Even later op de Kromme Nol werd dat vermoeden bevestigd, toen het middenconsole in brand vloog.

De man twijfelde niet en zette de auto meteen aan de kant en kon op tijd zijn voertuig verlaten. Hij schakelde meteen de brandweer in, die het vuur in korte tijd kon blussen. 

De oorzaak van de brand is niet bekend. Van het dashboard is niet veel meer over.

  1. De IJsvrienden hebben de pomp weer aangezet in Wijk en Aalburg

    De IJsvrienden hebben de pomp weer aangezet in Wijk en Aalburg

    WIJK EN AALBURG - Ze hadden er bij ijsclub De IJsvrienden in Wijk en Aalburg niet meer op gerekend dat het nog hard zou gaan vriezen dit seizoen. Daarom hadden ze vorige week het water maar van de natuurijsbaan nabij het NOAD-veld af laten lopen. Maar Koning Winter gaat toch weer regeren, zeggen de weerprofeten. Dus moesten deze dagen alle hens aan dek om opnieuw water op de baan te pompen op de uiterwaard daar in Wijk en Aalburg.

Waalwijk, Heusden e.o.