Volledig scherm
De brandweer kon het vuur snel blussen. © Joost Korporaal/FPMB

Dashboard vliegt in brand onder het rijden, automobilist komt met de schrik vrij

WIJK EN AALBURG - Een automobilist is zich woensdagavond ongetwijfeld kapot geschrokken toen de middenconsole van zijn auto onder het rijden in brand vloog. De man kon de auto op tijd aan de kant van de weg zetten.

Iets voor 23.00 uur reed de auto op de Eilandsebrug bij Wijk en Aalburg. De bestuurder merkte dat iets niet in orde was met zijn auto. Even later op de Kromme Nol werd dat vermoeden bevestigd, toen het middenconsole in brand vloog.

De man twijfelde niet en zette de auto meteen aan de kant en kon op tijd zijn voertuig verlaten. Hij schakelde meteen de brandweer in, die het vuur in korte tijd kon blussen. 

De oorzaak van de brand is niet bekend. Van het dashboard is niet veel meer over.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.