Volledig scherm
Marskramer verdwijnt niet uit het Aalburgse straatbeeld. © ANP

Marskramer Wijk en Aalburg blijft open

WIJK EN AALBURG - Goed nieuws voor Wijk en Aalburg: de Marskramer aan de Galerij blijft open. De eigenaar van het winkelpand zet de zaak als franchiser voort.

Winkelketen Blokker maakte voorjaar 2017 een grote reorganisatie bekend na het eerste verlies in de geschiedenis van het bedrijf. Onderdeel was het sluiten van de filialen van Marskramer te sluiten. Alleen de zelfstandige franchisewinkels zouden doorgaan. 

Het filiaal in Wijk en Aalburg was begonnen met het leegverkopen van de winkel, maar vrijdag was in de etalage de boodschap te zien dat de uitverkoop per direct was gestopt en dat er een doorstart komt. Er is weer nieuwe voorraad besteld. 

Zaterdag 20 en maandag 22 januari is de zaak in huishoudelijke artikelen gesloten ter voorbereiding op de heropening. Bij de winkel werken vijf mensen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.