Volledig scherm
Het milieustation aan de Handelstraat in Giessen. © Beeld Werkt

Milieustraat Giessen vanaf medio september langer open op vrijdag

GIESSEN - De milieustraat in Giessen is vanaf 14 september op vrijdag langer open. Wie van zijn afval af wil, kan er op vrijdag voortaan terecht van 10.00 tot 16.00 uur. Dat was 13.00 uur. 

Met de verandering zijn de openingstijden van het gezamenlijke milieustation van Aalburg en Woudrichem gelijkgetrokken met dat van de gemeente Werkendam. 

De aanpassing is een van de gevolgen van de vorming van de nieuwe gemeente Altena en het gelijktrekken van de regelingen. 

Aan het begin van de zomer kwamen er klachten dat de milieustraat te kort open was op het moment dat zo'n beetje iedereen met een tuin van zijn snoeiafval af probeert te komen. 

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.