Volledig scherm
Het nieuwe logo van Puur Altena. © Teus van Tilborg

Nieuwe naam en logo voor producenten van streekproducten Puur Altena

GENDEREN - Puur Altena. Onder deze naam gaan de streekproductenproducenten in het Land van Heusden en Altena zich verder ontwikkelen en promoten. Ze grepen de jaarlijkse Boerenerfdag van ZLTO Altena Biesbosch op zaterdag aan om hieraan bekendheid te geven.

,,Dit doen we om meer uniformiteit te krijgen waardoor de deelnemende bedrijven aan hetzelfde logo herkenbaar zijn”, vertelt Theo Koekkoek van Culinei uit Almkerk, een van de streekproducenten. ,,Er is veel belangstelling voor streekproducten. Er zit een enorme potentie in.”

De Boerenerfdag werd dit keer gehouden bij laanboomkwekerij J.V. van der Beek in Genderen. Bezoekers kregen veel informatie over alles wat met bomen te maken heeft. Daarnaast was het ook weer een plaats voor ontmoeting. Gerben van Giessen van de organisatie is tevreden over de belangstelling. “Ons doel om mensen wat te laten leren van het bedrijf is zeker bereikt.” En ook Ellie van Beek is optimistisch. “We krijgen veel positieve reacties en de sfeer op het bedrijf is gemoedelijk.”