Volledig scherm
De gemeenteraad van Aalburg bespreekt vanavond de toekomst van Park Veldzicht in Genderen. © stockfoto BD

Park Veldzicht Genderen krijgt steun van studenten NHTV Breda

GENDEREN/BREDA  Studenten van de  NHTV in Breda zetten zich tot de zomer in om Park Veldzicht in Genderen verder te ontwikkelen. 

De gemeenteraad van Aalburg bespreekt vanavond de toekomst van het voormalige zwembad, dat dankzij vrijwilligers verandert in een park en een kinderboerderij. De gemeenteraad bespreekt wat Aalburg kan doen ter ondersteuning van de vrijwilligers. 

Schildpaddeneiland

De bedoeling is dat Park Veldzicht in mei open kan gaan voor publiek.  De dierenverblijven zijn inmiddels klaar en er wordt gewerkt aan een schildpaddeneiland. Park Veldzicht wil bovendien ruimte bieden aan dagbesteding voor mensen met een beperking. Onder meer Sovak Gehandicaptenzorg West-Brabant en zorgaanbieder BonneVie in Wijk en Aalburg  en Prisma Gehandicaptenzorg hebben daar belangstelling voor.

Zwembad Veldzicht sloot toen Woudrichem en Aalburg besloten in Andel een nieuw zwembad te realiseren.  De toekomst van AquaAltena staat ook op de agenda. Sportfondsen  maakte in februari bekend te stoppen met de exploitatie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.