Volledig scherm
Artist impression van de eerste woning op waterfront De Veene in Veen. © ArchitectenGilde, adviseurs / architecten / ingenieurs te 's-Hertogenbosch

Start bouw woningen op villapark Waterfront De Veene in Veen

VEEN - De bouw van de eerste woning op Waterfront De Veene  in Veen start woensdag 14 maart met het slaan van de eerste paal. In totaal komen er 26 luxe villa's op het terrein naast de Veense Putten. Jarenlange voorbereidingen gingen eraan vooraf.

De woningen in Waterfront De Veene worden gebouwd door Bouwbedrijf Bodavi, op het terrein waar tot voor een aantal jaren voetbalclub Achilles Veen z'n velden had. Architect van de eerste woning is ArchitectenGilde; Bax en van Kranenburg is de ontwikkelaar van het Waterfront.

De vrijstaande woningen komen te staan rond een gemeenschappelijke binnenhaven, met het nodige groen en insteekhavens.

Er zijn nog enkele kavels te koop.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.