Volledig scherm
Een voorlopige impressie door Quadrant Architecten van het gezondheidscentrum waarmee d'Alburcht in Wijk en Aalburg wordt uitgebreid. © Free

Verbazing in Werkendam en Woudrichem over forse investering Aalburg in gezondheidscentrum

WERKENDAM/WIJK EN AALBURG - Hoe kan Aalburg 1,4 miljoen euro extra investeren in een gezondheidscentrum bij d'Alburcht  in aanloop naar de herindeling? AltenaLokaal wil van de colleges in Woudrichem en Werkendam weten hoe dat mogelijk is.

De drie gemeenten die Altena gaan vormen hebben afgesproken dat ze majeure investeringen met elkaar afstemmen. Dit om te voorkomen dat de nieuwe gemeente voor verrassingen komt te staan of dat er geld verbrast wordt.

In totaal 3 miljoen

Met de extra investering  komen de totale uitgaven voor de ingrijpende renovatie van d'Alburcht in de Perzikstraat in Wijk en Aalburg  op 3 miljoen euro. Philip den Haan van AltenaLokaal Werkendam heeft grote twijfels of Altena dat geld ooit kan terugverdienen. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.