Volledig scherm
© dreamstime

Wilhelmina'26 begint strijd om Jakko Sport Aalburg Cup met winst

WIJK EN AALBURG - Wilhelmina'26 is donderdagavond goed gestart in de strijd om de Jakko Sport Aalburg Cup. Op het sportpark van gastheer NOAD'32 won het team van de nieuwe trainer Marcel van Helmond met 4-2 van GDC. 

Het duel tussen NOAD'32 en Achilles Veen eindigde in 1-1.

Het is voor de 45e keer dat de vier Aalburgse voetbalclubs tegen elkaar strijden om de Aalburg Cup. Het is ook de laatste keer. Door de gemeentelijke herindeling denkt de organisatie te komen tot een jaarlijkse Altena Cup. Dat gebeurt alleen als er voldoende draagvlak is bij de andere voetbalclubs in de nieuw te vormen gemeente Altena.

Dinsdag krijgt het evenement het vervolg met Achilles Veen-Wilhelmina'26 en NOAD'32-GDC. Zaterdag 25 augustus volgen de slotwedstrijden NOAD'32-Wilhelmina'26 en Achilles Veen-GDC.

  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.