Volledig scherm
© rv

Winnaars regionale Powerhouse Sportawards vrijdag bekend

WIJK EN AALBURG - De Stichting Powerhouse Sport maakt vrijdagavond tijdens een bijeenkomst in d'Alburcht in Wijk en Aalburg de winnaars bekend van de Powerhouse Sport Awards 2017. 

Uiteindelijk zijn er in elk van de zeven categorieën, vijf genomineerden uitgenodigd voor de avond zelf. De jury bestaat uit 22 mensen; daaronder de sportwethouders van de gemeenten Aalburg, Heusden, Waalwijk, Woudrichem, Werkendam en Zaltbommel, (oud)topsporters, sportverslaggevers en ervaringsdeskundigen.

De bijeenkomst in d'Alburcht begint om 19.00 uur. De prijzen worden deels uitgereikt door de winnaars van vorig jaar: Rick Sonnema (karate), Stan Schipperen (atletiek), Insaf El Amraoui (acrogymnastiek), Britt Remmers (softbal), Maikel Govaarts (mountainbike), het duo Schoon/ van Driel (beachvolleybal) en het duo Van Oord/ Aurino (footvolley).

De winnende sportploegen en sporters kunnen komen uit het Land van Heusden en Altena, Bommelerwaard en de Langstraat.

Zie hieronder de genomineerden, download hier het complete bestand.

Volledig scherm
De genomineerden. © Powerhouse Sport
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.