Begin uw dag goed geïnformeerd

compleet

Word lid van Brabants Dagblad

Met alle abonnementen kunt u onbeperkt PREMIUM artikelen lezen op 5 apparaten tegelijk

Digitaal

Digitaal Basis

Onbeperkt Premiumartikelen
1,20 per week
35% KORTING
Introductietarief
  • Onbeperkt Premiumartikelen
  • Digitale krant met bijlagen (pdf)
  • Magazine Mezza en bijlagen Z&Zo
  • Extra dikke weekendkrant
  • Doordeweeks de papieren krant

Digitaal

Ma t/m za de digitale krant,
Onbeperkt Premiumartikelen
3,00 per week
38% KORTING
Introductietarief
Digitaal + papier
meest gekozen

Weekend

Zaterdag de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
4,00 per week
36% KORTING
Introductietarief

Compleet

Ma t/m za de papieren krant,
Ma t/m za de digitale krant
6,00 per week
37% KORTING
Introductietarief

Hebt u al een abonnement op Brabants Dagblad en hebt u een vraag?

Waarom zij Brabants Dagblad lezen

Lezer Marc Schoenmakers

Ik vind het fijn om te weten wat er gebeurt in de buurt, waar ik de mensen ken

Brabants Dagblad draagt op een prettige manier bij aan dat typisch Brabantse gevoel van ‘ons kent ons’. Door Brabants Dagblad blijf ik op de hoogte van de politieke besluitvorming in de regio. In de krant komen alle visies aan bod, wat je vervolgens helpt je eigen gedachten erover aan te scherpen. De krant brengt nuance in het maatschappelijk debat en is veel minder vluchtig dan sociale media.
Lezer Daan Snellen

Mooie en heldere sportanalyses, waar je echt wijzer van wordt

Over regionale sportbeoefening lees je nergens, daarvoor is Brabants Dagblad echt het aangewezen medium. Er wordt uitgebreid ingegaan op alle ontwikkelingen áchter de cijfers en rugnummers. Mooie en heldere sportanalyses, waar je echt wijzer van wordt. Met de app kan ik live voetbalverslagen volgen en bekijk ik video-interviews met sporters. Dat is een absolute meerwaarde.
Lezer Sonja Bloemers

Een dag zonder Brabants Dagblad is een slecht begonnen dag

Brabants Dagblad zit boven op het regionale nieuws; de verslaggevers kunnen zich echt vastbijten in een onderwerp. Dat zorgt ervoor dat ik blijf lezen, ook al doordat alle betrokken partijen aan het woord komen. En nee, die uitgebreide aandacht voor de regio gaat wat mij betreft niet ten koste van het overige nieuws. Als ik het vergelijk met andere nieuwsbronnen, heb ik nooit het idee dat ik iets zie wat niet in Brabants Dagblad heeft gestaan.
Lezer Kamiel Rietsema

Alleen in Brabants Dagblad lees je wat er in je stad en wijk gebeurt

Ik lees Brabants Dagblad om te weten wat er in de wereld is gebeurd, maar vooral om de achtergronden bij het regionieuws. Landelijk nieuws krijg je voldoende mee via andere media. Het is goed om uit je internetbubbel te worden getrokken en te lezen wat anderen vinden van heikele kwesties. Precies daarom lees ik de columns van Özcan Akyol zo graag. Hij belicht zaken vanuit een perspectief waar ik in eerste instantie nooit aan zou hebben gedacht.

Over Brabants Dagblad

Voortbouwend op een krantentraditie die teruggaat tot 1771, is Brabants Dagblad een hypermodern mediabedrijf. Via site en app blijft u 24/7 op de hoogte van het belangrijkste nieuws uit de regio en de wereld. Zes ochtenden per week vinden zo’n honderdduizend kranten hun weg naar de ontbijttafels van de regio. ‘Handgeleverd’ door een bezorger die tot bij de voordeur komt. Aan de bron van het nieuws werkt elke dag een honderdtal redacteuren, bijgestaan door een flink leger medewerkers. Brabants Dagblad verschijnt in zeven regionale edities om het nieuws nog dichterbij te brengen. Dankzij de samenwerking met andere kranten van DPG Media weet u zich bovendien verzekerd van een uitstekend en uitgebreid pakket (inter-)nationaal nieuws, sportnieuws en shownieuws. 


U kunt Brabants Dagblad op veel verschillende manieren lezen: van alle dagen thuisbezorgd tot Brabants Dagblad op smartphone, tablet of computer. Maar hoe u de krant ook leest, overal vindt u de journalistiek zoals u van ons gewend bent: betrouwbaar en betrokken.

Over Brabants Dagblad

Veelgestelde vragen