Vandaag worden de kranten weer bezorgd, ondanks de nog steeds gladde wegen en ijzige kou. BD-hoofdredacteur Lucas van Houtert liep een ronde mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag worden de kranten weer bezorgd, ondanks de nog steeds gladde wegen en ijzige kou. BD-hoofdredacteur Lucas van Houtert liep een ronde mee. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kranten vandaag wel bezorgd, in een ijzige stad: ‘Dat wordt laat vanochtend’

VideoTILBURG - De winter sloeg zo hard toe, dat maandag geen krant werd bezorgd. Een dag later gaat BD's hoofdredacteur Lucas van Houtert op pad met bezorger Arthur Fransz. Bij min acht, over straten vol sneeuw en ijs.

 1. Voetbal bij Brabants Dagblad: voor lezers én kijkers
  Achter de Schermen

  Voetbal bij Brabants Dagblad: voor lezers én kijkers

  Menig voetbalsupporter maakt het wel eens mee: tijdens de wedstrijd een drankje halen en nét een doelpunt missen. Dan biedt Goal Alert uitkomst. In de app van het Brabants Dagblad kunnen mensen hun favoriete club(s) uit de ere- en eerste divisie aanvinken en binnen enkele minuten krijgen ze op hun telefoon een video met het doelpunt te zien. Dat is niet alleen handig in het stadion, maar ook voor thuis, onderweg of waar dan ook. In 3 stappen geïnstalleerd klik hier
 2. Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij Brabants Dagblad!
  Achter de Schermen

  Van Nice tot Parijs: De Tour volg je bij Brabants Dagblad!

  Je volgt de Tour de France bij Brabants Dagblad op de manier zoals jij dat wilt. Op onze website, met de app of in de krant; we zitten overal in de kopgroep en houden je dagelijks op de hoogte van de verrichtingen van onze Nederlandse teams én renners. We volgen de Nederlandse klassementsrenners Tom Dumoulin en Bauke Mollema en sprinter Cees Bol. Maar ook Tourwinnaar Bernal en de man in vorm bij Jumbo-Visma, Primoz Roglic.
 1. Rolschaatsmeiden starten kledinglijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'
  Play

  Rolschaats­mei­den starten kleding­lijn om geld op te halen: 'Willen in Italië gaan trainen'

 2. Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexamen doen
  Play

  Na 30 jaar in Nederland moet Bart uit België staatsexa­men doen