Vandaag worden de kranten weer bezorgd, ondanks de nog steeds gladde wegen en ijzige kou. BD-hoofdredacteur Lucas van Houtert liep een ronde mee.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag worden de kranten weer bezorgd, ondanks de nog steeds gladde wegen en ijzige kou. BD-hoofdredacteur Lucas van Houtert liep een ronde mee. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Kranten vandaag wel bezorgd, in een ijzige stad: ‘Dat wordt laat vanochtend’

VideoTILBURG - De winter sloeg zo hard toe, dat maandag geen krant werd bezorgd. Een dag later gaat BD's hoofdredacteur Lucas van Houtert op pad met bezorger Arthur Fransz. Bij min acht, over straten vol sneeuw en ijs.

  1. Een dagje persconferentie door de ogen van onze politiekverslaggever Edwin van der Aa
    Achter de Schermen

    Een dagje persconfe­ren­tie door de ogen van onze politiek­ver­slag­ge­ver Edwin van der Aa

    Edwin van der Aa (44), politiek verslaggever van het AD en de regionale kranten, heeft in het coronatijdperk tientallen ‘persconferenties van Rutte’ bijgewoond en er voor de lezers verslag van gedaan. De volgende persconferentie staat alweer op stapel. Het zijn pittige tijden; voor de politiek, maar ook voor de journalistiek. ,,Corona is de grootste zorgcrisis ever in ons land. Nu zijn we het wel gewend om sprintjes te trekken, maar dit is echt een marathon. Ik noem corona de Olympische Spelen voor politieke zorgverslaggevers.”