Volledig scherm
Achtervolgd door de politie botste de auto op een verkeersheuvel en een lantaarnpaal. © AS Media

Bestuurder crasht in Veenendaal met de politie op zijn hielen

De politie heeft afgelopen nacht op de Klompersteeg in Veenendaal de bestuurder van een grijze Ford na een achtervolging aangehouden.

Tegen drieën in de vroege ochtend wilde de politie deze bestuurder controleren vanwege zijn opvallende rijgedrag. De man negeerde echter het stopteken en ging er als een speer vandoor. Achtervolgd door de politie eindigde zijn vlucht niet veel later in een eenzijdig ongeval. Hij botste op een verkeersheuvel, raakte een lantaarnpaal en kwam pas daarna tot stilstand. 

De bestuurder moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd. Hij werd voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd en daarna alsnog aangehouden en naar het politiebureau gebracht. 

  1. Gezin woont nog steeds tegenover homo-seksplek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Gezin woont nog steeds tegenover ho­mo-seks­plek: ‘Niets lijkt deze heren tegen te houden’

    Kim Duin-Oosterman en haar gezin betrokken in de zomer van 2018 een karakteristieke jaren 30-woning in Benningbroek. Wisten ze toen veel dat de kinderkamers uitkeken op een ontmoetingsplaats voor homoseksuele mannen. Uit wanhoop stapte Duin-Oosterman vorig jaar naar diverse media. Nu, een jaar later, is er nog maar bar weinig veranderd. ,,Onze kinderen houden hun gordijnen permanent gesloten’’, verzucht de bewoonster aan de telefoon.