Bas van Zeelst
Volledig scherm
PREMIUM
Bas van Zeelst © Pix4Profs / Peter van Gogh

Aanvoerder Van Zeelst nu al blij met fusieclub DBN'22

Een fusie is net als met een nieuwe baan starten. Alles is nieuw, je moet alles opnieuw ontdekken en je kan pas na een aantal weken zeggen hoe het nou echt bevalt. De fusie tussen TGG en OSC’45 is echter anders. Het bevalt nu al best goed, weet ook aanvoerder Bas van Zeelst.

 1. GVV’63-Spits Mathijs Libbers scoort voor de vierde keer op rij tegen Haaften-doelman Lars Tertoolen en ze kennen elkaar ook nog
  PREMIUM

  GVV’63-Spits Mathijs Libbers scoort voor de vierde keer op rij tegen Haaf­ten-doel­man Lars Tertoolen en ze kennen elkaar ook nog

  Als de derdeklassers GVV’63 en Haaften (3E) elkaar ontmoeten voor de Waalderby, is één ding gegarandeerd: GVV’63-spits Mathijs Libbers laat Haaften-doelman Lars Tertoolen, die hij kent vanuit de jeugd van Nivo Sparta, minstens één keer vissen. Afgelopen zaterdag stond er helemaal geen maat op de spits uit Gameren, drie keer sloeg hij toe: 3-2.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”