Achilles Veen (groen-wit) bivakkeert nog altijd in de middenmoot in de Hoofdklasse. (archieffoto)
Volledig scherm
Achilles Veen (groen-wit) bivakkeert nog altijd in de middenmoot in de Hoofdklasse. (archieffoto) © Cor Vos/Michel Bierhuizen

Achilles Veen maakt kansen tegen Zwaluwen wél af

zaterdag hoofdklasse aAchilles Veen rekende tegen Zwaluwen af met waar het de voorbije weken tegen streed: het benutten van kansen. Tegenstander Zwaluwen werd zowel voor rust als na rust getrakteerd op twee tegendoelpunten.

Achilles Veen - Zwaluwen 4-0 (2-0). 15. Berry Sonnenschein 1-0, 30. Thomas de Man 2-0, 55. Diego Meerveld 3-0, 65. Rémon Koenen 4-0.
Achilles Veen-trainer John Karelse was nu eens een gelukkig man. ,,Het was weliswaar een beetje hetzelfde als andere weken met het kansen creëren maar nu gingen ze wel tegen het netje”, klonk hij na afloop opgewekt. ,,Ik ben heel tevreden want we hebben prima gespeeld. Ook nu creëerden we veel kansen. Voor rust wel twaalf en na rust wel een stuk of zes.”

  1. Enige die CHC kan stoppen is KNVB: ‘Dit is een klap in je gezicht’
    PREMIUM
    AMATEURVOETBAL

    Enige die CHC kan stoppen is KNVB: ‘Dit is een klap in je gezicht’

    Al anderhalf jaar schiet CHC de ene na de andere tegenstander aan gort. In een ontketend tempo leek de tweede klasse het volgende station te worden van de allesvernietigende trein, met coach Fatah Hadouir als machinist die maar kolen op het vuur blijft gooien. Maar uit het niets schoot de locomotief dinsdag van het spoor en dat komt niet door de Bosschenaren zelf. De beschuldigende vingers gaan richting de KNVB.