Volledig scherm
audacia op archiefbeeld © Beeld Werkt

Audacia wint met ruime cijfers bij debuut van keeper Ketelaars

Zondag 4dMartijn Ketelaars maakte zondagmiddag zijn debuut namens Audacia. De sluitpost verving in de rust zijn geblesseerde collega Joep Hoffman. Na de thee hield de debutant zijn doel schoon. 

WSJ – Audacia 1-5 (0-2). 7. Koen Schollen 0-1, 37. Ward Ketelaars 0-2, 48. Johnny Oerlemans 1-2, 57. Tim van Kerkoerle 1-3, 73. Jannes Kleijn 1-4, 89. Ward Ketelaars 1-5.

Moment van de wedstrijd: Na de aansluitingstreffer van Johnny Oerlemans had WSJ nog hoop, maar tien minuten later schoot Tim van Keroerle die hoop weer aan diggelen

Bijzonderheid van de wedstrijd: Keeper Martijn Ketelaars maakte vandaag zijn debuut voor Audacia. Joep Hoffman raakte bij een van zijn eerste reddingen geblesseerd en moest in de rust vervangen worden.

Jong Brabant – SC Elshout 1-1 (1-0) 41. Zeger Vugts 1-0, 68. Thom van Delft 1-1.

Moment van de wedstrijd: Ondanks dat Jong Brabant de betere ploeg was, wist Elshout toch nog de gelijkmaker te maken en een puntje te redden.

,,Jong Brabant is voor ons altijd een lastige wedstrijd”, weet leider Ronald van Noije. ,,We moeten er altijd heel veel energie insteken om een resultaat te boeken. Vanmiddag was dat al niet anders.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Jochem Muskens speelde zijn 250e wedstrijd voor SC Elshout.

Dit was de derde keer op rij dat Elshout en Jong Brabant met 1-1 gelijkspeelde tegen elkaar.

TSV Gudok – Were Di 4-0 (3-0). 5. Jeffrey Vos 1-0, 10. Thomas van Vugt 2-0, 17. Jeffrey Vos 3-0, 80. Rick van der Meer 4-0.

Moment van de wedstrijd: Na zeventien minuten stond het al 3-0 en was de wedstrijd al gespeeld. ,,Ik ben trots op hoe mijn team de wedstrijd heeft uitgespeeld”, zei Gudok-trainer Hans Staps achteraf.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Dave Hoezen kwam terug van een blessure. ,,In de rust scoorde hij zijn hattrick”, zei een lachende Hans Staps.

GSBW – Den Dungen 0-2 (0-0). 76. Jeffrey Sterks 0-1, 85. Yoeri van Grinsven 0-2.

Moment van de wedstrijd: Juist op het moment dat GSBW een beetje grip leek te krijgen op de wedstrijd maakte Den Dungen de 0-1. Daarna nam GSBW nog risico, maar het mocht niet baten.

,,Naast de twee doelpunten worden nog twee doelpunten afgekeurd vanwege buitenspel, waarover ik mijn twijfels heb”, vertelde Den Dungen-trainer Ben Hoek.

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,Dit was een van onze beste wedstrijden dit seizoen”, aldus Hoek.

De vorige nederlaag van GSBW was ook al tegen Den Dungen. Het werd toen 4-1.