Volledig scherm
Avesteyn speler Joost van Vught(R) © Peter van Gogh

Avesteyn wint met veredelde B-ploeg van Ravenstein

Zondag 4IAvesteyn moest het tegen Ravenstein stellen zonder een aantal vaste krachten. Toch werd er gewonnen van Ravenstein.

Ravenstein-Avesteyn 0-1 (0-1) 41. Joost van Vugt.

Moment van de wedstrijd: Kort voor rust wist Joost van Vugt het enige doelpunt van de avond te maken namens Avesteyn. Winnend coach Hugo van de Sande: ,,We waren vandaag de bovenliggende partij en we hebben terecht gewonnen.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ondanks dat Avesteyn wist te winnen, miste het zes basisspelers tegen Ravenstein; het hele middenveld en drie van de vier verdedigers. Van de Sande liet twee A-spelers daarom meespelen, en vulde de overige plekken op met andere selectiespelers die daardoor op een andere positie moesten spelen dan normaal.

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.