Volledig scherm
© De Kort Media/Toby de Kort

Beerse Boys is één minuut stil ter nagedachtenis aan verongelukte plaatsgenoot

Dat voetbal soms maar bijzaak is bleek zondagmiddag wel weer voorafgaand aan het duel Braakhuizen - Beerse Boys. Een 26-jarige plaatsgenoot van de bezoekers overleed zaterdag aan de verwonding die hij opliep bij een auto-ongeluk de dag ervoor. Ter nagedachtenis aan hem werd er een indrukwekkende minuut stilte gehouden. 

Braakhuizen – Beerse Boys 0-0 

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Van Hoof: de minuut stilte. ,,Iedereen heeft maximaal gepresteerd na een nare week. Op zo’n dag als vandaag zie je waar een klein clubje goed in is: klaar staan voor elkaar.”

De minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan een 26-jarige man uit Oost,- West,- en Middelbeers. Hij kwam vrijdagavond om het leven bij een ongeluk op de Beerseweg in Diessen. De man verloor vermoedelijk door nog onbekende oorzaak in een bocht de macht over het stuur en belandde tegen een boom. Er waren verder geen inzittenden.

Ook bij de wedstrijd in van Hilvaria was er aandacht voor het dodelijke ongeluk.

Wilhelmina’08 – Hilvaria 1-0 (1-0)

Bijzonderheid van de wedstrijd volgens Van den Braak: ,,Ik wil heel graag winnen. Maar wat er deze week is gebeurd in Middelbeers met het dodelijke auto-ongeluk en dat onze leider die er altijd bij door ziekte de wedstrijd moet missen, dat vind ik echt heel erg. Dan komt voetbal op de tweede plaats.”