Beerse Boys op archiefbeeld
Volledig scherm
Beerse Boys op archiefbeeld © DCI-Media

Beerse Boys - Valkenswaard: geen doelpunten, wel een bult op het hoofd van Van Spreuwel

Zondag 2f,,Het was verschrikkelijk. Echt geen beste pot”, vond de Beerse trainer Hans Staps. Toch was hij tevreden met een punt. Pepijn van Spreuwel kijkt minder tevreden terug op de wedstrijd. Hij ging naar huis met een pijnlijk hoofd. 

Beerse Boys – Valkenswaard 0-0 

,,Ze zeggen dat je beter één keer kunt winnen dan drie keer gelijkspelen. Maar als je vaak verliest, dan is een puntje altijd een extraatje‘’, aldus Staps

Sportpark De Klep telde de treffer van Pepijn van Spreuwel al. Maar bij het ingaan van het luchtduel gooide een speler van Valkenswaard zich ervoor waardoor de hoofden tegen elkaar kwamen. Geen doelpunt, wel een hoofdblessure voor de Beerse aanvaller. ,,Met Pepijn gaat het goed. Hij heeft een bult op zijn hoofd. Maar met wat zalf en ijs kunnen we hem weer oplappen.”

RKVVO – Oirschot Vooruit 0-2 (0-1). 44. Gijs Sebregts 0-1, 76. Daan Hagemeier 0-2.

,,Voetballend kan het altijd beter”, vond Oirschot-trainer Piet Drijvers. Hij nam zijn ploeg kwalijk dat diverse aanvallen niet beter werden uitgespeeld. ,,Dan maak je het jezelf een stuk makkelijker.”

Oirschot Vooruit won voor de derde keer op rij en daarmee kwam de middenmoot weer in zicht. ,,Met drie zeges achter elkaar kan het ineens hard gaan. Deze lijn wil ik natuurlijk graag doortrekken, want we moeten zorgen dat we onderin definitief weg zien te komen.”

Marvilde – Hilvaria 1-1 (0-0). 56. Joerie van Rijswijk 0-2, 78. 1-1.

,,Op voorhand zou ik zeker tevreden zijn geweest met een punt, maar we hadden gewoon kunnen winnen”, baalde Hilvaria-coach Henri van den Braak. ,,Maar zeven punten uit drie duels dat geeft de burger moed.”

In de slotfase kregen Coen van Oirschot en Dorus van Trier kansen om de drie punten in de tas naar Hilvarenbeek te nemen. ,,Ik denk dat dit wel 200 procent-kansen waren”, zei Van den Braak. ,,Dat doen ze natuurlijk ook niet bewust, maar jammer is het wel.”