Volledig scherm

Beerse Boys verliest kansloos van Goes

MIDDELBEERS- In eigen huis was een slap Beerse Boys in 1ste klasse C kansloos tegen Goes. De rood-witten verloren met 2-6.

Beerse Boys startte slap aan het duel. Na een miscommunicatie tussen keeper Koen van Kollenburg en rechtsback Bob Smolders kon Goes-aanvalller Manengela Kabwe de bal in een leeg doel schieten. 0-1 in minuut 3. De Zeeuwen maakten het de thuisploeg erg lastig. Goes zette Beerse Boys vast op de eigen speelhelft en vond telkens de vrije man. In minuut 35 werd het 0-2, toen spits Steve Schalkwijk een bal binnen knikte bij de 2de paal. Op slag van rust benutte diezelfde Schalkwijk een penalty na een handsbal van Smolders. De ruststand was hierdoor 0-3.

Na de rust strookte Beerse Boys de mouwen op. Jannes Mulders maakte al snel 1-3, maar de Beerse opleving was van korte duur. Goes liep uit naar 1-6 en namens de thuisclub zag Joost Claasen rood. Jannes Mulders bepaalde de uitslag op 2-6 met een benutte penalty . ,,We waren kansloos vandaag", aldus Beerse Boys-trainer Cemal Ylmaz.