Volledig scherm
Berkdijk op archiefbeeld © Beeld Werkt

Berkdijk-trainer krijgt cadeau’s bij afscheid: krat bier en een Ajax-shirt

Zondag 4cBerkdijk-trainer Erik van Esch nam zondag afscheid tegen Dussense Boys. De coach vertrekt na vijf seizoenen bij de club, en dus kreeg hij wat cadeau’s. 

Berkdijk - Dussense Boys 2-5 (0-1) 22. Sjefke Pfaff 1-0, 48. André Segeren 1-1, 53. André Segeren 1-2, 59. Harry Sassen 1-3, 69. André Segeren72. 1-4, 79. Matthy Laros 2-4 83. Joeri van Heel 2-5.

Moment van de wedstrijd: De rust. ,,De jongens zaten er kaskapot bij, zo veel hadden ze gegeven”, zag trainer Erik van Esch. ,,Daar heeft Dussense Boys goed van geprofiteerd.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Het was de laatste thuiswedstrijd van Erik van Esch, die na vijf seizoenen afscheid neemt van Berkdijk. ,,Er was een spandoek voor me gemaakt. Ik heb een krat bier gekregen, een shirt van Ajax. Het was fantastisch.”

Be-Ready – Blauw-Wit’81 3-2 (2-2) 25. Toby Netten 0-1, 33. Rob Claassen 0-2. 35. Robin van den Noort 1-2, 43. Thomas Vergunst 2-2, 90. Robin van den Noort (pen.) 3-2.

Moment van de wedstrijd: De strafschop. Daardoor won de koploper de wedstrijd. ,,Als we niet hadden gewonnen, was er nog niet zo veel aan de hand geweest”, zegt trainer Marco Verschuren. ,,Ook bij een gelijkspel moet RFC volgende week van ons winnen. Wel is het zo dat RFC nu met een verschil van twee doelpunten moet doen om kampioen te worden.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Twee treffers van Be-Ready werden volgens Verschuren om dubieuze redenen afgekeurd. Dat zou nog een rol kunnen gaan spelen in het allesbeslissende duel tegen RFC.