Volledig scherm
PREMIUM
Blauw Geel '38-speler Jean-Claude van Aanholt. © Roel van der Aa

Blauw Geel'38-aanwinst Van Aanholt weet weinig over Dongen

Jean-Claude van Aanholt is dit seizoen bij Blauw Geel'38 te bewonderen, nadat hij daarvoor bij Jong FC Den Bosch en in de jeugdopleiding van Vitesse actief was. Zondag speelt hij tegen Dongen.

Bij die Vitesse was hij teamgenoot van onder andere Mitchell van Bergen en Thomas Buitink. Het verschil tussen Vitesse en Blauw Geel'38 lijkt groot. ,,Dat is het ook", beaamt Van Aanholt. ,,De accommodatie van Vitesse is mooier, maar dat maakt niet uit. Bij Blauw Geel is het ook perfect geregeld. Misschien nog wel beter dan bij Den Bosch. We hebben hier goede trainingsfaciliteiten, de trainingskleren zijn goed, met uitwedstrijden is alles geregeld en we hebben supporters die ons steunen."

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.