Volledig scherm
PREMIUM
Blauw Geel '38-speler Jean-Claude van Aanholt. © Roel van der Aa

Blauw Geel'38-aanwinst Van Aanholt weet weinig over Dongen

Jean-Claude van Aanholt is dit seizoen bij Blauw Geel'38 te bewonderen, nadat hij daarvoor bij Jong FC Den Bosch en in de jeugdopleiding van Vitesse actief was. Zondag speelt hij tegen Dongen.

Bij die Vitesse was hij teamgenoot van onder andere Mitchell van Bergen en Thomas Buitink. Het verschil tussen Vitesse en Blauw Geel'38 lijkt groot. ,,Dat is het ook", beaamt Van Aanholt. ,,De accommodatie van Vitesse is mooier, maar dat maakt niet uit. Bij Blauw Geel is het ook perfect geregeld. Misschien nog wel beter dan bij Den Bosch. We hebben hier goede trainingsfaciliteiten, de trainingskleren zijn goed, met uitwedstrijden is alles geregeld en we hebben supporters die ons steunen."

 1. De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen
  PREMIUM

  De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen

  Ruim twee jaar geleden speelde Lars van Geelkerken (26) met zijn huidige club UDI’19 de kwartfinale van de districtbeker tegen EVV. Gesteund door een gunstige wind ging hij op een meter of 35 van het vijandelijke doel achter de bal staan. De arbiter van dienst sommeerde Van Geelkerken vervolgens om het speeltuig nog wat verder naar achteren te leggen, maar dat weerhield hem er niet van om het alsnog van flinke afstand te proberen.

poll

Wat is jouw favoriete tribune?

Wat is jouw favoriete tribune?

 • TSV Gudok (6%)
 • Herpinia (22%)
 • OJC Rosmalen (21%)
 • Wilhelmina'26 (51%)
343 stemmen