Volledig scherm
Archief Blauw Geel'38 © Sjors Grol

Blauw Geel'38 teleurgesteld terug uit Volendam: 'Geflatteerd'

derde divisieBlauw Geel'38 heeft zijn eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. De mannen uit Veghel gingen in de derde divisie zondag met 3-0 onderuit bij Jong FC Volendam. Met diezelfde cijfers zetten ze een week eerder nog HSC'21 opzij.

,,Natuurlijk hadden we graag zes punten willen hebben na twee wedstrijden", zei Blauw Geel'38-trainer Niels van Casteren. ,,Ik verwacht wel dat Jong FC Volendam een ploeg is die veel wedstrijden gaat winnen. Al zullen ze geen kampioen worden.  Als je met 3-0 verliest van Jong FC Volendam, moet je eigenlijk je mond houden. Toch vind ik dat dit een geflatteerde nederlaag is. "

Jong FC Volendam en Blauw Geel'38 gingen rusten met een 1-0 stand. Nick Runderkamp scoorde tien minuten voor de pauze. Zeventien minuten na rust werd het 2-0. Martijn Kaars scoorde. In de omschakeling werd het nog 3-0. ,,Het gaat om kansen afmaken", wist de oefenmeester uit Herpen. ,,Daarin waren zij beter dan wij."

Jong FC Volendam - Blauw Geel’38 3-0 (1-0). 35. Runderkamp 1-0, 62. Kaars 2-0, 78. Kaars 3-0. 

 1. De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen
  PREMIUM

  De perfecte vrije trap? Gewoon een kwestie van oefenen, oefenen, oefenen

  Ruim twee jaar geleden speelde Lars van Geelkerken (26) met zijn huidige club UDI’19 de kwartfinale van de districtbeker tegen EVV. Gesteund door een gunstige wind ging hij op een meter of 35 van het vijandelijke doel achter de bal staan. De arbiter van dienst sommeerde Van Geelkerken vervolgens om het speeltuig nog wat verder naar achteren te leggen, maar dat weerhield hem er niet van om het alsnog van flinke afstand te proberen.

poll

Wat is jouw favoriete tribune?

Wat is jouw favoriete tribune?

 • TSV Gudok (5%)
 • Herpinia (22%)
 • OJC Rosmalen (21%)
 • Wilhelmina'26 (51%)
313 stemmen