Volledig scherm
Archief Blauw Geel'38 © Sjors Grol

Blauw Geel'38 teleurgesteld terug uit Volendam: 'Geflatteerd'

derde divisieBlauw Geel'38 heeft zijn eerste competitienederlaag van het seizoen geleden. De mannen uit Veghel gingen in de derde divisie zondag met 3-0 onderuit bij Jong FC Volendam. Met diezelfde cijfers zetten ze een week eerder nog HSC'21 opzij.

,,Natuurlijk hadden we graag zes punten willen hebben na twee wedstrijden", zei Blauw Geel'38-trainer Niels van Casteren. ,,Ik verwacht wel dat Jong FC Volendam een ploeg is die veel wedstrijden gaat winnen. Al zullen ze geen kampioen worden.  Als je met 3-0 verliest van Jong FC Volendam, moet je eigenlijk je mond houden. Toch vind ik dat dit een geflatteerde nederlaag is. "

Jong FC Volendam en Blauw Geel'38 gingen rusten met een 1-0 stand. Nick Runderkamp scoorde tien minuten voor de pauze. Zeventien minuten na rust werd het 2-0. Martijn Kaars scoorde. In de omschakeling werd het nog 3-0. ,,Het gaat om kansen afmaken", wist de oefenmeester uit Herpen. ,,Daarin waren zij beter dan wij."

Jong FC Volendam - Blauw Geel’38 3-0 (1-0). 35. Runderkamp 1-0, 62. Kaars 2-0, 78. Kaars 3-0. 

  1. Overzicht | OJC speelt in slotseconden gelijk, Hilvaria verliest degradatiekraker
    amateurvoetbal

    Overzicht | OJC speelt in slotsecon­den gelijk, Hilvaria verliest degradatie­kra­ker

    De zonnestralen kussen het gelaat, na weken van kou en ellende is de eerste lekkere voetbalzondag aangebroken. In Midden-Brabant stonden weer verschillende fraaie potjes op het programma. Zo was er de streekderby tussen Heeswijk en DAW in 2H. Maar ook de degradatiekraker tussen Hilvaria en Bladella. OJC Rosmalen hield het lang spannend in het duel tegen Westlandia. Pas in de slotseconden maakte de ploeg uit Rosmalen de gelijkmaker.