Volledig scherm
Blauw Wit‘81 op archiefbeeld © Beeld Werkt

Blauw Wit’81 lijdt tegen WDS eerste nederlaag in elf wedstrijden

Zondag 4cBlauw Wit’81 weet weer wat verliezen is. De ploeg van trainer Joey Verhoeven verloor voor het laatst in oktober. Toen werd er met 2-1 verloren van Terheijden. Zondagmiddag kwam een einde aan de mooie reeks van het team uit De Moer.

Blauw Wit’81 – WDS’19 1-2 (0-2). 70. Bart van Laarhoven 2-1.

Moment van de wedstrijd: Bart van Laarhoven bracht de spanning nog terug met nog twintig minuten te spelen, maar Blauw Wit kreeg geen uitgespeelde kans meer en verloor terecht.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Blauw Wit had al elf wedstrijden niet verloren. De laatste nederlaag was in oktober tegen Terheijden en ook toen werd er met 2-1 verloren.

Be-Ready - Berkdijk 4-1 (2-1) 3. Melvin van Rijswijk 0-1, 42. Tim van Dam 1-1, 44.Bas van den Noort 2-1, 60. Tim van Dam 3-1, 77. Tim van Dam (pen.) 4-1.

Moment van de wedstrijd: Tim van Dam was goed op dreef, scoorde drie keer voor de koploper in 4C.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Berkdijk moest spelers bij elkaar schrapen. ,,Sommige jongens hadden zaterdag al gevoetbald. Vandaag deden ze weer hun stinkende best. Na afloop kon je ze opvegen”, zag Berkdijk-trainer Erik van Esch.

Raamsdonk - Dussense Boys 0-2 (0-0) 61. Bob Leemans 0-1, 67. Harry Sassen 0-2.

Moment van de wedstrijd: Het eerste doelpunt. ,,In de rust klaagde Bob Leemans over zijn voet”, zegt trainer Antoine Hoevenaren. ,,Was blauw, had iemand opgestaan. Bob is een bikkel, voetbalde door en schopte met die voet de bal uit een vrije trap in de bovenhoek.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Vorig seizoen had Dussense Boys niet een volledige wedstrijd de nul gehouden – het duel tegen SC Emma werd al na zes minuten gestaakt (0-0) en niet meer uitgespeeld. Ook dit seizoen was dat nog niet gelukt. ,,Een mijlpaaltje”, vond Hoevenaren.