Volledig scherm
John Karelse van Achilles Veen © Jan Noorlandt

Brabantse ploegen kennen speeldata laatste voorronde KNVB-beker

De KNVB heeft het programma voor de tweede en laatste kwalificatieronde van de KNVB-beker bekend gemaakt. Kozakken Boys, Blauw Geel’38, OSS’20, Achilles Veen en VV Dongen weten wanneer ze in actie moeten komen.

In de tweede kwalificatieronde van de KNVB-beker mag Kozakken Boys afreizen naar Veenendaal voor een duel met GVV. Dat duel staat gepland voor dinsdag 24 september (20.00 uur). Ook Achilles Veen trapt tegen HHC Hardenberg op hetzelfde moment af.

Blauw Geel’38 - De Treffers, OSS’20 - Jodan Boys uit Gouda en Dongen - Excelsior’31 zijn ingepland op woensdag 25 september, 20.00 uur. 

  1. Hilvaria geeft ‘goedmaakdoelpunt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’
    Zondag 2F

    Hilvaria geeft ‘goedmaak­doel­punt’ weg in de derby met Beerse Boys: ‘Expres zo scoren, dat wil niemand’

    Een van de meest bekende voorbeelden van per ongeluk scoren is een goal van Jan Vertonghen. Als speler van Jong Ajax wilde hij een bal naar de keeper van RKC spelen, maar de bal eindigde per ongeluk in het doel. Verontschuldigingen loste niet genoeg op en dus gaf Ajax in de beker letterlijk een doelpunt 'weg'. Een voorval dat zich in Hilvarenbeek ook voordeed, alleen was Joerie van Rijswijk in dit geval Jan Vertonghen en mocht Beerse Boys een gratis doelpunt maken.