Volledig scherm
Burgemeester Hanne van Aart © Foto Pix4Profs/Jan Stads

Burgemeester Van Aart verricht aftrap in gemeentederby Loon op Zand

Zondag 4cDe wedstrijd tussen Berkdijk (Kaatsheuvel) en Blauw-Wit’81 (De Moer) is een derby in de gemeente Loon op Zand. De aftrap werd zondagmiddag dan ook verricht door een speciale gast. Burgemeester Hanne van Aart. 

Berkdijk – Blauw Wit’81 2-4 (1-3) 11. Frank van Beek 0-1, 13. Bas Jansen 0-2, 16. Thimo Netten 0-3, 45. Thom van de Ven 1-3, 72. Nick Jansen 1-4. 78. Matthy Laros 2-4.

Moment van de wedstrijd: Het was een derby in de gemeente Loon op Zand, dus mochten burgemeester Hanne van Aart en wethouder Kees Grootswagers de aftrap verrichten.

Bijzonderheid van de wedstrijd: In de 44ste minuut ging scheidsrechter Arthur Smits naar binnen, want de Zeeuw was niet gediend van het commentaar vanuit de dugout van Berkdijk.

De aftrap van de burgemeester kwam ook voorbij in de amateurvoetbalbytes 

Right’Oh - Dussense Boys 2-3 (0-1) 1. André Segeren 0-1, 60. Larss Branderhorst 0-2, 75. Lars Branderhorst 0-3, 85. Ruud van Dijk 1-3. 88. Ruud van Dijk 2-3.

Moment van de wedstrijd: ,,Bij Right’Oh hebben we het traditioneel moeilijk”, weet Dussense Boys-trainer Antoine Hoevenaren. ,,En die ploeg doet het goed dit seizoen. Als je dan de drie punten meeneemt is dat geweldig.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: ,,We hebben ons weer behoorlijk herpakt na een paar zeperds. Dat werd weer eens tijd”, vindt Hoevenaren.

VCW - Be-Ready 0-1 (0-0) 60. Thomas Vergunst 0-1.

Moment van de wedstrijd: ,,We hadden het lastig tegen VCW dat alleen maar wilde verdedigen. Toch kregen we voor rust kansen genoeg om de wedstrijd al beslissen”, zegt Be-Ready-trainer Arno de Vries.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Na een halfuur viel Robin van den Noort, topschutter van Be-Ready, uit met een enkelblessure.