Volledig scherm
Nederland, Den Bosch, speler van het eerste van voetbalclub CHC, Raoel Noijen © Marc Bolsius

CHC-speler Noijen hoopt op betere tijden

DEN BOSCH - Nee, het is in sportief opzicht voorlopig nog niet bepaald; het seizoen van Raoel Noijen (20). Met derdeklasser CHC bungelt de aanvallend ingestelde middenvelder al vrijwel het hele seizoen onderaan de ranglijst.

In diezelfde situatie verkeert Noijen vandaag de dag ook met zijn collega zaalvoetballers van eredivisionist FCK De Hommel. Voor Noijen zullen de komende maanden dus vooral in het teken staan van het bewerkstelligen van handhaving. ,,Dat zal met beide teams een flink karwei worden, maar tegelijkertijd een mooie uitdaging'', realiseert de talentvolle Bosschenaar zich.

Noijen is blij weer terug te zijn bij CHC. ,,De zin in een lekker potje voetbal kwam meteen weer terug'', zegt Noijen met een lach. Ondanks dat is het bij zijn huidige club al maanden lang alarmfase één. Degradatie naar de vierde klasse dreigt. ,,Voor ons telt het wel of niet maken van de eerste goal tijdens een wedstrijd. Slagen we daarin, dan krijgen we vleugels. Komt onze tegenstander op voorsprong, dan storten wij als een kaartenhuis in elkaar. Onbegrijpelijk eigenlijk'', analyseert Noijen.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement