Wesley Meeuwsen als aanvoerder van OJC Rosmalen
Volledig scherm
Wesley Meeuwsen als aanvoerder van OJC Rosmalen

CHC wordt het laatste hoofdstuk voor Meeuwsen: ‘Die jongen brengt iets extra’s’

Wesley Meeuwsen (33) is komend seizoen te bewonderen in het shirt van CHC. De Bossche doelpuntenmachine mikt op flink wat doelpunten bij de ambitieuze derdeklasser.

Enkele maanden geleden was Meeuwsen al dichtbij een overgang naar CHC. Het avontuur bij zaterdagderdedivisionist SteDoCo leverde voor de spits niet het gewenste resultaat op. De KNVB gaf echter geen goedkeuring voor een tussentijdse overgang.

Desondanks bleef Meeuwsen wel meetrainen bij de koploper van de derde klasse C. Zodoende kon de Bosschenaar een goed beeld vormen van het niveau. ,,En dat ziet er in mijn ogen goed uit. Sowieso kende ik al een aantal jongens, zoals de gebroeders Hadouir”, aldus de kersverse aanwinst. Meeuwsen is verder blij om weer dicht bij huis te gaan voetballen en hoopt minimaal dertig goals te kunnen maken. ,,Maar dan moet ik wel het hele seizoen fit blijven.”

Hoog niveau

Met zijn nieuwe nummer negen zal CHC wederom een gooi gaan doen naar het bereiken van de tweede klasse. Daar waren de Bosschenaren dit seizoen al hard naar op weg. Totdat de competitie dus vroegtijdig werd beëindigd. ,,Met Wesley erbij krijgen we voorin meer mogelijkheden en bovendien extra power. Tijdens de keren dat hij meetrainde kon iedereen meteen zien dat hij jarenlang op een hoog amateurniveau heeft gespeeld. Die jongen brengt iets extra’s”, stelt CHC-coach Fatah Hadouir.

Meeuwsen zal overigens niet de laatste aanwinst van CHC zijn wat betreft de komende voetbaljaargang. ,,We zijn nog op zoek naar versterkingen voor de achterste linie. Ook lopen er gesprekken met een nieuwe doelman en willen we een verdedigende middenvelder aan de selectie toevoegen”, somt Hadouir op. Een opvallende naam die CHC gaat verlaten is Vlado Petrovic, die na negen seizoenen op Sportpark De Schutskamp naar stadsgenoot BVV zal verkassen.