Volledig scherm
Anouar Hadouir © BSR Agency

De Hommel gaat met aanwinsten weer voor prijzen

FCK De Hommel heeft zijn selectie voor komend seizoen rond. De Bossche zaalvoetbalclub is na de zomer weer actief op het hoogste niveau en wil met een aantal opvallende versterkingen direct meedoen om de prijzen.

De opvallendste nieuweling is Anouar Hadouir. De Bosschenaar gaf een dag na de degradatie van zijn club Excelsior aan dat hij zou stoppen als profvoetballer. Hij kondigde aan dat hij met zijn broers bij derdeklasser CHC ging spelen. Dat gaat hij komend seizoen combineren met het voetballen in de zaal bij FCK De Hommel. Saillant detail is dat Hadouir straks zowel op het veld als in de zaal samen zal spelen met zijn jongere broer Younes.

Tevens verzekerde FCK De Hommel zich van de diensten van Turks international Kenan Koseoglu, die overkomt van het Belgische Hamme. Ook zijn de Bosschenaren komend seizoen twee Nederlandse internationals rijker. Topschutter Mohamed Bouraarassi en doelman Enes van Maasbommel werden losgeweekt bij Apeldoorn. Oud-international Tefvik Ceyar maakt het rijtje aanwinsten vanuit Apeldoorn compleet.

Met Omar Nejjari (LZV/Kuypers) en Fouad Afkir ('t Knooppunt) keren twee spelers terug op het oude nest. Verder verlengden Ian Willems, Najib El Allouchi, Karim Bali en speler/coach Adil Zouthane hun contract. Zij maken tevens de twaalfkoppige selectie van de Bossche zaalvoetbalclub compleet. Samen met Zouthane neemt het bekende duo Piet Gabriels en Johan Marcé wederom de coaching voor hun rekening.

De Maaspoort

,,We gaan met deze selectie opnieuw voor goud", laat eigenaar Gerard de Hommel weten. De Berlicummer is momenteel bezig om de laatste plooien glad te strijken omtrent de thuisbasis van De Hommel wat betreft komend seizoen. ,,Sporthal De Maaspoort is en blijft voor ons de mooiste accommodatie om in te spelen. Bovendien ligt er daar nog steeds een peperdure vloer van ons in de berging waar onderhand wel weer eens op gespeeld mag worden. Ik reken erop dat De Maaspoort weer onze vaste thuisbasis gaat worden. Zo'n entourage hoort gewoon bij het spelen in de eredivisie", zegt De Hommel op strijdbare toon.