Volledig scherm
Frenk Keukens (rechts) van Kozakken Boys zet Sam van Huffel (links) de voet dwars. © BSR Agency

Derde thuisnederlaag voor buitenshuis wél succesvol Kozakken Boys

Tweede DivisieIn het nog jonge seizoen van de Tweede Divisie presteert Kozakken Boys op eigen veld tot op heden slecht. De Werkendammers verloren voor de derde keer in vier thuisduels. Op sportpark de Zwaaier was Koninklijke HFC met 0-2 te sterk.

Kozakken Boys – Koninklijke HFC 0-2 (0-0). 61. Floris van der Linden 0-1, 67. Khalid Tadmine 0-2. Rode kaart: 90+4. Sven van Ingen (Kozakken Boys).

Kozakken Boys wilde de uitzege bij Noordwijk een goed vervolg geven. Het had in de eerste helft tegen Koninklijke HFC wel een veldoverwicht, maar een doelpunt leverde dat niet op. Na ruim een uur spelen toonden de bezoekers zich een stuk effectiever. In zes minuten tijd scoorde Koninklijke HFC twee keer.

Koninklijke HFC is een lastige tegenstander voor Kozakken Boys. De Werkendammers wonnen slechts één keer van de ploeg uit Haarlem. Vanmiddag volgde nederlaag nummer vijf in zeven wedstrijden. Nog een tegenvaller voor de thuisploeg was de blessure van Mark Veenhoven. De invaller deed slechts zeven minuten mee, voordat hij het veld weer moest verlaten.