Dongen heeft een groot deel van de selectie weten te strikken voor het volgende seizoen.
Volledig scherm
Dongen heeft een groot deel van de selectie weten te strikken voor het volgende seizoen. © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

Dongen verlengt met groot deel van selectie: ‘We kunnen verder bouwen’

AMATEURVOETBALDongen heeft met het oog op volgend seizoen een groot deel van de selectie langer aan zich weten te binden. De derdevisionist wil met de huidige kern, die tot dusverre puik presteert in de competitie, verder bouwen.

Nadat eerder al bekend werd dat trainer Osman Erbas en zijn assistant Özcan Özkaya langer bij Dongen blijven, zijn het nu dus de spelers die hun jawoord hebben gegeven. Het overgrote deel van de huidige selectie is er ook na de zomer bij. Enkel de namen van Jawad Bellahsan (kwam over van FC Lienden), Roshendley Saez en Robin de Man ontbreken op de lijst van de Kanaries.

Verheugd

,,Voetballen doe je met je hart en doe je samen en dat past binnen de identiteit die vv Dongen wil uitstralen vanuit de club. Dat is de reden dat we zeer verheugd zijn te melden dat we zeker zijn dat we ook volgende jaar de volgende jongens weer op het hoogste niveau terugzien tussen de lijnen op sportpark De Biezen,”, zegt John Paul Verkooijen, voorzitter van de derdedivisionist. Volgens de club kan Dongen met de toezeggingen verder bouwen aan de fundering die door Osman Erbas is gelegd.

Van de huidige selectiespelers hebben de volgende namen toegezegd ook volgend seizoen in het geel-blauw te spelen: Jan Gerrits jr., Mohamed Mansaray, Luuk Hultermans, Wessel Sprangers, Mart van Bree, Nassim Asrih, Thom Avontuur, Anouar Moukouh, Tom Wijkmans, Oguzhan Kacanci, Jur Heijstee, Gijs Timmermans, Dilaver Solak, Ridouan Kasrioui en Robert Roosen.

Dongen staat momenteel op de zesde plaats in de derde divisie zondag, maar de ploeg heeft nog twee duels tegoed op een groot deel van de concurrentie.

  1. KNVB, ING en internationals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    KNVB, ING en internatio­nals doneren 11 miljoen euro aan Nederlands voetbal

    De KNVB heeft samen met sponsor ING en de Oranje-internationals een financieel steunpakket ter waarde van 11 miljoen euro opgezet voor alle Nederlandse voetbalclubs. Het pakket bestaat uit een combinatie van donaties, maatregelen en tegemoetkomingen, allemaal bedoeld om de financiële consequenties van de coronacrisis voor zowel de prof- als amateurclubs enigszins te beperken. De verdeling van het geld tussen de profs en amateurs is ongeveer 'fiftyfifty'.