Volledig scherm
Rémon Koenen in actie voor Dongen. © Pix4Profs / Joris Knapen

Dongens clubicoon Rémon Koenen maakt overstap naar Achilles Veen

AMATEURVOETBALAchilles Veen heeft zich voor komend seizoen versterkt met Rémon Koenen. De 30-jarige aanvaller komt over van Dongen, waar hij zijn hele carrière speelde.

Met Dongen eindigde de routinier afgelopen seizoen in de middenmoot van de derde divisie. Volgend seizoen zal er een vrijwel compleet nieuw team staan, bij Dongen is op dit moment een heuse leegloop gaande. Giovanni Henskens, Mitchell van der Stappen en clubtopscorer Thomas Schilders spelen volgend seizoen in België. Ook Glenn Kools (Halsteren), Daan Poelmans (Oosterhout), Tom Kolkert (Oosterhout) en Marouan Moukouh (Dosko) zoeken hun heil ergens anders. Trainer Ruud Kaiser werd ontslagen.

Zaterdag hoofdklasser Achilles Veen trok al meerdere spelers aan. Diego Meerveld, Kevin van Kempen en Vincent van Hoof komen over van OJC Rosmalen. Teun Sebregts is overgenomen van UNA, Wesley Hereijgers komt over van Kozakken Boys. 

  1. WSJ-coach De Brouwer na lijfsbehoud: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgelukkig’

    WSJ-coach De Brouwer na lijfsbe­houd: ‘Je weet nooit hoe het bij de KNVB gaat, maar we zijn dolgeluk­kig’

    WSJ is toch niet gedegradeerd naar de vijfde klasse. De Tilburgers hielden daar al rekening mee, omdat ze een verlenging wisten af te dwingen tegen SVC, maar toch leefde de Tilburgse ploeg een week tussen hoop en vrees. ,,Je weet nooit wat de KNVB uiteindelijk beslist, maar we de spelers zijn dolgelukkig met dit besluit”, aldus WSJ-coach Frank de Brouwer, die in zijn nopjes is met het besluit.