Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van DSC vieren een doelpunt © copyright Frank van Engelen

DSC wil zondag het kampioenschap pakken: ‘Gaat een bus vol met onze supporters naar Kerk Avezaath’

Vierde klasse EDoor de overwinning van Maliskamp op Teisterbanders (1-0) werd DSC gisteren tegen GVV nog geen kampioen in de vierde klasse E. Met de vorm lijkt het wel goed te zitten: 7-1.

Hoewel DSC gisteren in eigen huis tegen GVV kampioen kon worden, was dat voorafgaand aan de wedstrijd niet te merken: Er hingen geen spandoeken rond het hoofdveld en er waren geen sfeeracties. De fans leken niet ervan overtuigd dat Maliskamp in eigen huis van Teisterbanders zou gaan verliezen, want dat was nodig voor een Driels kampioenschap in de vierde klasse E. Alles is gericht op komende zondag als DSC op bezoek naar Teisterbanders gaat. ,,Dan gaat er een bus vol met onze supporters naar Kerk Avezaath”, wist DSC-aanvaller Martijn Veldhuis. ,,We hopen daar het kampioenschap te pakken.”

  1. Van sterallures geen sprake: topschutter Joeri Vugts blikt terug en blijft jeugdliefde Nemelaer trouw
    PREMIUM
    Het seizoen van

    Van sterallu­res geen sprake: topschut­ter Joeri Vugts blikt terug en blijft jeugdlief­de Nemelaer trouw

    Met 29 goals, waarvan vijf hattricks, had Joeri Vugts (22) een groot aandeel in de knappe derde plek van Nemelaer in de eerste klasse C. De aanvaller was met name na de winterstop op stoom en kwam zelfs nog even dicht bij de prestigieuze BD Zilveren Schoen. Zijn goede spel viel ook op bij meerdere ploegen in hogere divisies, maar Vugts is vastbesloten: ,,Het is uitgesloten dat ik vertrek.”