DVG promoveert naar derde klasse, Gudok van Hans Staps faalt alwéér op het moment suprême

Nacompetitie derde klasse + videoDVG keert na een jaar alweer terug in de derde klasse. De ploeg uit Liempde was op het veld van Helvoirt met 1-3 te sterk voor Gudok in de finale van de nacompetitie. Gudok promoveert niet, en dat is pijnlijk voor de ploeg uit de Reeshof. Want zoals zo vaak haalde de ploeg wel de finale, maar wist het niet te promoveren.

TSV Gudok - DVG 1-3 (1-3). 2. Peter Versantvoort 0-1, 13. Wilco Voets 0-2, 15. Jeffrey Vos 1-2, 37. Daan Voets (pen.) 1-3.

Moment van de wedstrijd: Het eindsignaal: enorme teleurstelling bij Gudok na het verliezen van de derde nacompetitie finale op rij. DVG keert na een jaar afwezigheid weer terug in de derde klasse. Gudok behaalde onder coach Hans Staps wel vaker de finale, maar wist niet te promoveren. De trainer vertrekt na dit seizoen naar Beerse Boys.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Waar Daan Voets vorige week misschien wel de eerste penalty van zijn leven miste, scoorde hij vandaag wel. ,,Ik denk dat het de belangrijkste goal was’’, zei hij achteraf met een grote glimlach.

Volledig scherm
Nederland, Helvoirt, het Liempdse Dvg won van daag met 3-1 van Gudok en promoveerde naar de drde klasse KNVB. © copyright Marc Bolsius