Volledig scherm
DVVC op archiefbeeld © Foto Pix4Profs/ Gino van Outheusden

DVVC spaart spelers voor nacompetitie: 7-2 verlies tegen TPO

Zondag 5BMet het oog op de nacompetitie trad DVVC met een jeugdig team aan tegen TPO. Mede door het verzwakte elftal verloor DVVC met 7-2 van TPO.

TPO - DVVC 7-2 (4-1). 2. Maikel van Bragt 0-1, 10, 1-1, 24, 2-1, 35, 3-1, 43, 4-1, 55, 5-1, 70. 6-1, 75, 7-1, 80. Amir Zandi 7-2.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Bij DVVC werden bewust een aantal spelers gespaard voor de nacompetitie en kreeg met name de jeugd een kans. Door het ontbreken van de vaste kern werd een flinke nederlaag geleden.

Moment van de wedstrijd: In de tweede minuut al opende Maikel van Bragt de score, maar het bleek een spaarzaam lichtpuntje in deze wedstrijd voor de Dongenaren.

  1. Achilles Veen zakt verder weg op ranglijst na nederlaag
    zaterdag hoofdklasse a

    Achilles Veen zakt verder weg op ranglijst na nederlaag

    Achilles Veen trok zaterdag vol goede moed naar Woerden. De 4-0 zege van vorige week tegen Zwaluwen had veel vertrouwen gegeven. Maar tegen Sportlust’46 leden de Veeners weer aan een oude kwaal: wel kansen creëren maar niet scoren. De thuisclub deed het beter en zodoende stond er aan de eindstreep een 3-1 score op het bord. Door de nederlaag in Woerden zakt de ploeg van John Karelse drie plaatsen naar de elfde plaats.