Volledig scherm
© Jeroen Verhelst/Beeld Werkt

EDN'56 wint derby tegen RKDSV

DIESSEN – EDN'56 won zondagmiddag in de 4de klasse E van het naastgelegen RKDSV: 0-1.

De wedstrijd in Diessen was een echte derby die werd gekenmerkt door niet al te goed voetbal, maar veel inzet. Vooral aan de kant van EDN was de spirit goed. In de eerste helft was het nog even zoeken voor de bezoekers, maar na rust was de ploeg uit Haghorst de bovenliggende partij. Dit overwicht betaalde zich uiteindelijk pas tien minuten voor tijd uit. Invaller Thijs Claassen schoot zijn team naar de overwinning.

"Vandaag zakten veel van mijn spelers door het ijs", concludeerde RKDSV-coach Frans Verbeek. Zijn collega aan de andere kant, Richard de Beer, was content met de drie punten. "We hebben in de rust wat omgezet, dit pakte goed uit."

  1. Riel met opgeheven hoofd uit bekertoernooi, pover Real Lunet verslikt zich in SVSSS
    DISTRICTSBEKER

    Riel met opgeheven hoofd uit bekertoernooi, pover Real Lunet verslikt zich in SVSSS

    Riel - Gilze: 0-3. Vierdeklasser Riel moest dinsdagavond op eigen veld zijn meerdere erkennen in derdeklasser Gilze. De ploeg van Mathieu van der Steen bleef lang in de wedstrijd, maar moest uiteindelijk toch capituleren: 0-3. Riel-coach Mathieu van der Steen zag naar eigen zeggen een bekerduel waarin de verschillen klein waren. ,,Voor rust kregen wij nog de beste kansen en hadden we eigenlijk ook op voorsprong moeten komen", zag Van der Steen vanaf de zijlijn.