Volledig scherm
Willem den Dekker (Erp, tweede van links) knuffelt Rob van Rijbroek nadat hij de 2-1 scoort © Peter van Huijkelom

Erp verspeelt overwinning in extra tijd tegen Prinses Irene

ERP - Erp heeft thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen Prinses Irene in de 2de klasse F. De ruststand was 0-1.

De bezoekers begonnen goed en stonden binnen 4 minuten op voorsprong. Een indraaiende hoekschop van Robbert Rovers viel in een keer binnen. Erp had het lastig en mocht met de 0-1 ruststand niet klagen.

In de 2de helft kwam de thuisploeg een stuk beter voor de dag. Willem den Dekker zorgde met een schot in de korte hoek voor de gelijkmaker. De gastheren drukte vervolgens door. Invaller Rob van Rijbroek zette Erp een minuut na zijn invalbeurt op voorsprong en daarmee leek hij zijn ploeg de overwinning te bezorgen. In de extra tijd voorkwam een wisselspeler aan de andere zijde een overwinning van Erp. Wibe van Rooij schoot een vrije trap achter doelman Rens van de Akker.

  1. Riel met opgeheven hoofd uit bekertoernooi, pover Real Lunet verslikt zich in SVSSS
    DISTRICTSBEKER

    Riel met opgeheven hoofd uit bekertoernooi, pover Real Lunet verslikt zich in SVSSS

    Riel - Gilze: 0-3. Vierdeklasser Riel moest dinsdagavond op eigen veld zijn meerdere erkennen in derdeklasser Gilze. De ploeg van Mathieu van der Steen bleef lang in de wedstrijd, maar moest uiteindelijk toch capituleren: 0-3. Riel-coach Mathieu van der Steen zag naar eigen zeggen een bekerduel waarin de verschillen klein waren. ,,Voor rust kregen wij nog de beste kansen en hadden we eigenlijk ook op voorsprong moeten komen", zag Van der Steen vanaf de zijlijn.