Volledig scherm
Joeri Cuppen neemt een penalty © Orange Pictures/Rob Koppers

Festilent wint op zijn Duits van Achilles Reek door late treffer van Cuppen

Zondag 4hVanavond speelde het Nederlands elftal tegen de Duitsers, maar Festilent won zondagmiddag al op zijn Duits. Door een late goal van Joeri Cuppens won de thuisploeg. 

Festilent - Achilles Reek 1-0 (0-0). 89. Joeri Cuppen 1-0.

Moment van de wedstrijd: De late winnende treffer van Cuppen, voor hem goal nummer 17 van het seizoen. ,,Een gestolen overwinning. Op zijn Duits, kun je wel zeggen”, aldus een eerlijke Festilent-trainer Edwin Peters.

Bijzonderheid van de wedstrijd: Voor ruim 300 toeschouwers boden de verdedigend ingestelde bezoekers een goede partij. ,,Zij kwamen voor een punt en verdiende dat eigenlijk ook”, zei Peters. ,,Wij lieten zijn dat we ons met de hoger geplaatste ploegen kunnen meten”, zei Reek-trainer Lenard Weber.

SV Milsbeek - FC Uden 1-0 (0-0). 53. 1-0.

Moment van de wedstrijd: Het publiek was de grote verliezer, meende Udens vice-voorzitter Hans Smulders. ,,Het was een gezapige pot zomeravond-voetbal.”

Bijzonderheid van de wedstrijd: Ondanks het lage niveau van beide ploegen, vielen er aan beide kanten mogelijkheden. ,,Verder dan het zijnet zijn we niet gekomen”, besloot Smulders.