Volledig scherm
PREMIUM
Achilles Veen-trainer Giovanni Franken (rechts, in het rood) geeft uitleg aan zijn wisselspelers. ,,Er staat hier een talentvolle groep", vindt de nieuwkomer. © Beeld Werkt

Franken voelt zich nu al thuis bij Achilles Veen: 'Er is een droom over de derde divisie'

Met Achilles Veen wil nieuwbakken trainer Giovanni Franken in de top vijf eindigen. Maar ambitie heeft hij ook. ,,Er is een droom over de derde divisie."

Giovanni Franken is terug in Brabant, als trainer van hoofdklasser Achilles Veen. De rentree op Brabantse bodem voelt lekker, want hij heeft goede herinneringen aan zijn periode als voetballer van RKC Waalwijk. ,,Dat was een fantastische tijd. Tot op vandaag de dag nog veel vrienden en kennissen aan overgehouden", vertelt de nu 40-jarige Rotterdammer met twinkelende oogjes. ,,Bij Achilles nu trainer zijn, voelt als een thuiskomen."

  1. Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af
    AMATEURVOETBAL

    Van den Noort verliest vier doelpunten door uit competitie nemen SC Hoge Vucht, Be-Ready koploper af

    De KNVB heeft vrijdag besloten om alle teams van SC Hoge Vucht uit de competitie te halen. Daardoor gaat het topscorersklassement van het Brabants Dagblad ook op de schop. Be-Ready-spits Robin van den Noort levert door het besluit van de bond vier doelpunten in. De ingrijpende straf voor Hoge Vught is volgens de voetbalbond gepast omdat zij niet verwachten dat de club op korte termijn zal veranderen. De Bredase vereniging heeft een maand de tijd om beroep aan te tekenen. Tijdens dit eventuele hoger beroep zal de straf niet worden opgeschort.