Volledig scherm
© Thinkstock

Gestopte John Huisman (70) keert per direct terug als trainer BLC

John Huisman (70) keert per direct terug als trainer van zaterdag derdeklasser BLC in zijn woonplaats Den Bosch. Eerst zou hij aan het einde van het seizoen aanschuiven, maar huidig trainer Maart van Lith is per direct vertrokken.

Na 'goed overleg' is besloten dat de samenwerking tussen Van Lith en BLC met onmiddellijke ingang worden beëindigd. Daardoor neemt Huisman nu al de taken over bij BLC.

Kind van de club

Huisman stopte een paar jaar geleden weliswaar als trainer na een succesvolle carrière bij onder meer BVV, Gemert, SV TOP en Dongen, maar blijkbaar kroop het trainersbloed bij de Bosschenaar waar het niet gaan kan. Met de overgang naar BLC is voor Huisman de cirkel rond. De coach begon ooit als trainer bij Beatrix’63, de club die later met LVV fuseerde tot BLC.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kozakken Boys kan koploper IJsselmeervogels niet verrassen
    tweede divisie

    Kozakken Boys kan koploper IJsselmeer­vo­gels niet verrassen

    Kozakken Boys trof bij ranglijstaanvoerder IJsselmeervogels een aantal oude bekenden. Verdediger Sanny Monteiro, aanvoerder Gwaeron Stout en spits Ahmed el Azzouti keerden terug op sportpark De Zwaaier. Vorig seizoen waren ze trefzeker voor Kozakken Boys in het met 5-0 gewonnen duel met IJsselmeervogels. Deze keer trokken ze met de bezoekers aan het langste eind. De vereniging uit Spakenburg won voor het eerst sinds het seizoen 2012-2013 weer eens in Werkendam. De wedstrijd in de tweede divisie eindigde in 1-3.